OPEN 2022

Coca-Cola

Open met elkaar in gesprek gaan is cruciaal wil je verandering teweegbrengen. Om dat te ervaren nodigde Coca-Cola in Nederland stakeholders uit om deel te nemen aan het hybride event 'OPEN 2022'. Op onze locatie in de Lik of vanuit de (thuis)werkplek schoof men aan om belangrijke duurzaamheidsthema’s te bespreken, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Benieuwd hoe we de in-person en online bezoeker met elkaar verbonden? Dat lees je in deze case!

Open dialogen en inspirerende minicolleges

Tijdens Coca-Cola OPEN, dat dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd werd (en voor de tweede maal in hybride vorm), ging Coca-Cola Nederland in gesprek met stakeholders over belangrijke duurzaamheidsthema's om samen toe te werken naar een duurzame(re) toekomst. Onderwerpen als verpakkingen, klimaat, water een gezonde leefomgeving en diversiteit & inclusie passeerde de revue tijdens een viertal rondetafelgesprekken. Het minicollege over de werking van het brein en onze omgang met verandering was een inspirerende aanvulling hierop; 'OPEN voor verandering' was het centrale thema van deze editie.

Een interactieve basecamp als brug tussen in-person en online

Een event in hybride vorm gaf bezoekers de mogelijkheid om in-person of online aanwezig te zijn. Aan ons de taak om zowel de in-person bezoeker als de online bezoeker te betrekken bij het inspirerende programma. Voor de online bezoeker ontwikkelden we daarom een interactieve basecamp. In deze online omgeving - volledig ontworpen in de stijl van Coca-Cola - was belangrijke informatie binnen handbereik, volgden ze realtime alle plenaire sessies en gingen ze in gesprek met initiatiefnemers van duurzame projecten.

Meer informatie over virtuele omgevingen

Het interactieve platform bleek een groot succes; Coca-Cola mocht veel positieve reacties ontvangen na afloop van het event. Zowel over de inhoud van het programma als het samenspel tussen de in-person en online bezoekers. Kortom: missie geslaagd!