International
Management
Conference

Polygon

“Winning Together”; een samenwerking tussen FX Agency en Polygon.

Samenwerking om samen te groeien

Polygon is een van oorsprong Zweedse B2B multinational met 4300 medewerkers in 14 landen. De organisatie is succesvol, maar kan meer bereiken als alle acties meer op elkaar afgestemd zijn. In deze International Management Conference was het essentieel dat elke medewerker een gevoel kreeg van 'the big picture' en zich bewust werd van zijn of haar belangrijke bijdrage aan de groei van Polygon. We ontwikkelden hiervoor het thema 'Winning Together' en een 3D wereld waarin de strategie samenviel.

De nieuwe strategie van Polygon wilden we op een mooie manier introduceren. Hierom creëerden we een concept waarin de strategische thema’s werden uitgelegd rond het woord “FOCUS” in een 3D-wereld.

Anouk Vlasman - Projectmanager

Reply.live

De 'big picture' zien is één. Hem ervaren is iets anders. Voor dit event maakten bezoekers gebruik van ons eventplatform reply.live om informatie, de agenda en locaties te vinden en interactie te hebben met wat er on stage gebeurde.

De kracht van dit event zat in de brede doorvoering van het thema; van de video's en presentaties, tot de gastspreker en zelfs het stagedesign. Aan het eind van het event werd het thema ‘Winning Together’ gedragen door elke bezoeker.

Luuk van Liere - Art Director