Loading...

Virtuele Events

Geef je publiek een unieke ervaring en haal het maximale uit je online event. Met onze virtuele events bepaal je zelf de locatie, studio of ruimte. Presenteer in één van onze virtuele studio's of creëer je eigen venue op maat. Wat je wens ook is, we weten een echt ‘live’ gevoel na te bootsen voor je publiek.

Wat is een virtueel event?

Met onze zelf ontwikkelde technieken zijn we in staat jouw event virtueel te laten plaatsvinden in een 3D omgeving. De livestream wordt online bekeken door het publiek, dat ook zichtbaar aanwezig is in de virtuele ruimte. Interactie verloopt via onze digitale applicatie reply.live en de smartphone van het publiek.

Virtuele eventlocatie

Geef sprekers een virtueel podium. Simuleer een tafeldiscussie met diverse gasten of presenteer een volledige award show. Maak gebruik van onze beschikbare virtuele studio’s die we volledig kunnen branden in de stijl van jouw event. Of ga nog een stap verder en we creëren samen met jou een locatie op maat die volledig aansluit bij de doelstellingen van jouw event. Die we vervolgens kunnen uitbouwen tot een volledige geregisseerde visuele show, samen met onze partner LiveLegends.

Een zichtbaar publiek zorgt voor meer interactie en betrokkenheid bij je event.

Visuele interactie

Met virtuele events bied je je publiek de mogelijkheid om echt onderdeel te worden van het event. Het publiek is zichtbaar aanwezig in de virtuele ruimte en kan op meerdere manieren interactie hebben met spreker, host of elkaar. Het publiek kan zichtbaar vragen stellen, stemmen en content delen. Gemakkelijk vanuit huis, via je eigen smartphone.

Praktisch en gemakkelijk

De hosts en sprekers kunnen vanuit elke gewenste locatie ter wereld presenteren, vanuit huis of een professionele studio. Ze staan direct in contact met onze eventmanagers die de content en de techniek van de livestream van A tot Z verzorgen. Zo kunnen we ons aan de huidige maatregelen houden én bied je je publiek een volledige event experience.

Bij een virtueel event kan je een unieke visuele beleving creëren. Dit is voor organisaties die echt iets bijzonders willen. De visuele mogelijkheden zijn oneindig!

Luuk van Liere - Art Director