Leiderschapscommunicatie

In een tijd van snackable content zijn lange e-mails met corporate lingo en eindeloze powerpoint-slides niet meer de manier om je doelgroep te bereiken. Wat je dan wel nodig hebt om je boodschap over te brengen? De juiste communicatievorm in het juiste jasje. Nu al overtuigd? Laten we een (digitale) kop koffie drinken! Neem contact op met Floor voor een goed gesprek.

7 quick tips on leadership communication

Het communicatielandschap is geëvolueerd, net als je doelgroep. Als je wilt dat je collega's openstaan voor de bedrijfsstrategie, is het cruciaal om je communicatiestijl aan te passen. Klik op de onderstaande knop om zeven handige tips te ontdekken waarmee je je communicatie met je medewerkers kunt versterken.

De doelgroep

Goede leiders inspireren. Zij weten de doelgroep te raken met de juiste boodschap op een manier die ook echt aankomt. En dat is best een uitdaging, bij een generatie die snackable content tot een kunst heeft verheven - en dus ook sneller afgeleid is. Hoe houd je de aandacht vast bij een doelgroep die communiceert in video’s, gifjes en emoticons? Hoe breng je informatie over terwijl Instagram en TikTok continu om aandacht vragen?

De uitdaging

Het leven verschuift naar on demand, PowerPoints worden korte clips en het podium wordt vervangen door een persoonlijk gesprek. Hoewel de boodschap hetzelfde blijft, veranderen de kanalen en middelen sneller dan ooit. Succesvolle, interne communicatie draait daarom om het vinden van het juiste format. En wij hebben de kennis en tools in huis om aan de trends en verwachtingen van jouw publiek te voldoen.

De oplossing

Wij gaan je niet vertellen wát je moet vertellen. Maar we vertellen je wel in welke vorm je dat het beste kunt doen. Want hoewel jij als leider niet verandert, verandert je omgeving wel. Wij zijn de partner die niet alleen conceptueel en strategisch met je meedenkt, maar het ook daadwerkelijk uitvoert. Zo zorgen we ervoor dat jouw boodschap niet alleen prikkelt, maar ook overtuigt, inspireert en motiveert.