Loading...

Innovative technology

Innovatieve technologie heeft de kracht om te verrassen en jouw verhaal in een nieuw licht te zetten.

Artificial Intelligence

Er is een hoop te doen rondom Artificial Intelligence. Volgens sommigen is het dé belofte van de toekomst, anderen zien het als een bedreiging. Eén ding is zeker: AI groeit hard. Bij FX Agency weten we hoe we AI kunnen inzetten als communicatiemiddel. We hebben o.a. ervaring met het bouwen van AI installaties op locatie waarmee we mensen verrassen en inspireren.

Bekijk voorbeeld case

Augmented Reality

FX Agency werkt al met AR sinds de technologie in kinderschoenen stond. Tientallen AR projecten later hebben we een goed beeld van de eindeloze mogelijkheden die AR biedt. We hebben AR-projecten voor HEINEKEN, Aegon, en ING verzorgd. Benieuwd hoe we met AR jouw communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? 

Lees meer over Augmented Reality

Apps & Platforms

Het is belangrijk om mensen samen te brengen, zowel in het echt als digitaal. Daarom bouwen platforms waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en applicaties waarmee we de interactie opzoeken en content delen. Wat je wens ook is, we kunnen het bedenken én bouwen.

Voor meer informatie op: reply.live

Virtual Reality

De mogelijkheden van VR zijn eindeloos. Het zorgt voor een krachtige en betekenisvolle interactie met je doelgroep. Nog niet eerder was het mogelijk om iemand zo in een verhaal onder te dompelen. FX Agency beheerst het hele VR traject van concept tot realisatie. We denken mee over de inzet om het maximale resultaat te behalen. 

Bekijk voorbeeld case