Innovatieve Technologie

Innovatieve technologie heeft de kracht om te verrassen en jouw verhaal in een nieuw licht te zetten. Al sinds het aller begin zijn we bezig met alles dat nieuwe technologie ons kan brengen.

Apps & Websites

Het is belangrijk om mensen samen te brengen, zowel in het echt als digitaal. Daarom bouwen platforms waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en applicaties waarmee we de interactie opzoeken en content delen. Wat je wens ook is, we kunnen het bedenken én bouwen.

Lees meer over Apps & Websites

Virtuele Studio

Geef je publiek een unieke ervaring en haal het maximale uit je online event. In een virtuele studio komen sprekers, content, publiek en interactie in één visuele omgeving samen. Hoe die omgeving eruit ziet bepaal je zelf. Dus kun je niet met je publiek samenkomen in een studio? Ok, dan doen we het event toch op het topje van de Eiffeltoren. Of in een 3D wereld, 360 graden video of wat je maar wilt. We hebben zelf de technologie ontwikkeld om jouw event virtueel plaats te laten vinden.

Lees meer over de Virtuele Studio

Augmented Reality

FX Agency werkt al met AR sinds de technologie in kinderschoenen stond. Tientallen AR projecten later hebben we een goed beeld van de eindeloze mogelijkheden die AR biedt. We hebben AR-projecten voor HEINEKEN, Aegon, KLM en ING verzorgd. Benieuwd hoe we met AR jouw communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? 

Lees meer over Augmented Reality

Virtual Reality

De mogelijkheden van VR zijn eindeloos. Het zorgt voor een krachtige en betekenisvolle interactie met je doelgroep. Nog niet eerder was het mogelijk om iemand zo in een verhaal onder te dompelen. FX Agency beheerst het hele VR traject van concept tot realisatie. We denken mee over de inzet om het maximale resultaat te behalen. 

Lees meer over Virtual Reality

Artificial Intelligence

Er is een hoop te doen rondom Artificial Intelligence. Volgens sommigen is het dé belofte van de toekomst, anderen zien het als een bedreiging. Eén ding is zeker: AI groeit hard. Bij FX Agency weten we hoe we AI kunnen inzetten als communicatiemiddel. We hebben o.a. ervaring met het bouwen van AI installaties op locatie waarmee we mensen verrassen en inspireren.

Lees meer over Artificial Intelligence

Reply.live: hét event platform

Neem de bezoekers van jouw online, fysieke of hybride event van begin tot eind mee in een unieke, persoonlijke event experience. Ons online event platform reply.live zorgt voor een optimale gebruikerservaring, waarbij iedere fase van je event naadloos op elkaar aansluit. Allemaal op één platform en beschikbaar op iedere smartphone. De ultieme event app.

Meer over reply.live