Helpend Hartje

Erasmus MC

Een hart onder de riem voor alle helden met een cruciaal beroep.

De coronacrisis vraagt het uiterste van mensen in tal van cruciale beroepen. Niet iedereen kan een helpende hand bieden, maar je kunt wel een Helpend Hartje bieden. Samen zorgen we voor een warme boodschap aan ieder die er een verdient!

In samenwerking met Erasmus MC ontwikkelden we het initiatief Helpende Hartje. Om hun personeel, maar ook alle andere mensen die hard aan het werk zijn, steun en dank te betuigen.

Laat nu jouw boodschap achter op: www.helpendhartje.nl

Een Helpend Hartje is een digitaal kaartje waarmee je eenvoudig je waardering kunt uitdrukken. Deze worden in ziekenhuizen, stations en andere plekken waar mensen met een cruciaal beroep bezig, laten zien, om hen zo door de moeilijke en zware momenten heen te helpen.

Jedidja Louman - Projectmanager FX Agency

De website is in het leven geroepen om heel Nederland een kans te bieden dank en steun uit te spreken aan mensen in cruciale beroepen. Via de website kan er eenvoudig een persoonlijk bericht met foto worden achtergelaten. Om ervoor te zorgen dat de digitale kaarten gezien worden door mensen met de cruciale beroepen worden er schermen in de openbare ruimte ingezet. Het 1000m2 scherm van de Ahoy wordt ingezet, maar ook op schermen in ziekenhuizen, stations en langs snelwegen zullen de Helpende Hartjes te zien zijn