Loading...

Events & Experiences

Herinneringen zijn altijd ervaringen. Dus als we willen dat iets écht beklijft, moeten we zorgen dat de ervaring onvergetelijk wordt.

Hybride events

Het beste van twee werelden. De sfeer, het samenkomen en elkaar fysiek ontmoeten op een Live event. Met daarnaast het grote bereik en de vele mogelijkheden van een Online event. Zo kan je publiek ook digitaal op een hele eenvoudige manier echt onderdeel worden van je event. We helpen je met beide routes om zowel Live als Online een bijzondere event experience neer te zetten.

Lees meer over hybride events

Online events 

Digital Events · Virtual Events · Streaming Event

Mensen hebben behoefte aan informatie en verbinding. Online events zijn daarom een uitkomst, nu en in de toekomst. Maar hoe organiseer je een online event met een professionele uitstraling? In een echte studio of juist virtueel? Een event waar er middels live interactie, visuele presentaties en een duidelijk verhaal een beleving gecreëerd wordt die blijft hangen bij je publiek.

Lees meer over online events

Fysieke events

Town Hall · Conferenties · Interne Events

Als mensen samenkomen ontstaat er een unieke kans om te verbinden en krachtig te communiceren. Wellicht kijk je vooruit, of juist terug op het afgelopen jaar, hoe dan ook; je hebt een belangrijke boodschap die verteld moet worden. Wij maken van deze boodschap een krachtig visueel verhaal waarbij we rekening houden met de doelgroep, inhoud en de spanningsboog van het publiek. Zo wordt jouw verhaal op een unieke en memorabele manier gedeeld tijdens een live event.

Bekijk onze cases

Reply.live: hét event platform

Neem de bezoekers van jouw online, fysieke of hybride event van begin tot eind mee in een unieke, persoonlijke event experience. Ons online event platform reply.live zorgt voor een optimale gebruikerservaring, waarbij iedere fase van je event naadloos op elkaar aansluit. Allemaal op één platform en beschikbaar op iedere smartphone. De ultieme event app.

Meer over reply.live