Employee Engagement

De kracht van een sterke organisatie zit van binnen. Wie investeert in employee engagement, zorgt voor gemotiveerde, betrokken werknemers die zich gezien en gehoord voelen. Essentieel, vinden wij: zéker in tijden van hybride en remote werken. Nu al overtuigd? Laten we een (digitale) kop koffie drinken! Neem contact op met Mae voor een goed gesprek.

Aandacht voor elkaar 

Je medewerkers in korte tijd aan je binden en zorgen dat ze gemotiveerd en betrokken zijn (en blijven), is in de huidige werkcultuur best een lastige klus. Ze hoppen sneller van baan naar baan, de aandachtsspanne is korter en collega’s werken thuis, remote of vanuit een buitenlands kantoor. Het sleutelwoord? Employee engagement: door van je medewerkers prioriteit te maken, zorg je voor een organisatie waarin mensen zich gezien en gehoord voelen.

De communicatiebehoefte 

Het aanbieden van groeimogelijkheden en investeren in sterke leiderschapscommunicatie zijn manieren om meer (emotionele) verbondenheid, betrokkenheid en motivatie te stimuleren. Maar vooral de inzet van ervaringen en (digitale) belevingen die matchen met de communicatiebehoefte van je medewerkers is een gouden zet in het vergroten van je employee engagement. En dat begint al bij dag één.

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn

Benjamin Franklin

Een digitale beleving

Creëer bijvoorbeeld een onboarding-experience die voor altijd bijblijft: een digitale beleving waar ontmoetingen plaatsvinden, een virtuele plek waar ze kennis kunnen maken met je merkwaarden en visie. Of host een live event waarbij je nieuwe medewerkers de missie van je bedrijf laat ervaren, in plaats van het op te schrijven in een handboek. Ervaren betekent onthouden en dus: een grotere werknemersbetrokkenheid.

Always-on

Maar laat die ervaring niet iets eenmaligs zijn. Breng je mensen samen door het hele jaar door aanwezig te zijn. Creëer duurzame belevingen op een digitaal platform waar je ze kan motiveren en waar zij zich kunnen ontwikkelen. En pak vervolgens op een live event groots uit, waar alles samenkomt, waar je je successen kunt vieren en je je waardering kunt tonen. 

Wij creëren digitale always on-ervaringen voor de drijvende kracht achter je organisatie. Een positieve werkcultuur waarin een salarisstrookje niet langer het doel is en baanhoppen geen optie meer is.

Benieuwd wie je voorgingen? Check hieronder de cases die we gedaan hebben.