Leadership Communication & Events

Goede leiders inspireren. Zorgen ervoor dat er écht geluisterd wordt naar de kwartaalupdates. Organiseren leadership events die impact maken. Met 7 van de top 15 Nederlandse corporates zaten we al aan tafel om te praten over leiderschapscommunicatie van het hoogste niveau.

Laten we samen jouw boodschap krachtiger maken.

This is why you need it 

Als leiderschapsteam van een grote organisatie wil je je medewerkers meenemen in je visie, strategie en doelstellingen. En aan te moedigen om de juiste koers te volgen. Niet alleen is die doorvertaling van strategie naar een begrijpelijk verhaal al een kunst op zich. We hebben te maken met een veeleisend publiek. Hoe bereik je een doelgroep in een communicatietijdperk waarin afleiding op de loer ligt? 


Het sleutelwoord: impactvolle communicatie. De topspelers begrijpen dit maar al te goed. ASML, Rabobank, Heineken, Nationale Nederlanden, Ahold Delhaize, Aegon en Akzonobel: we zijn er trots op dat wij als FX Agency de Nederlandse bedrijfstop hebben bijgestaan op het gebied van leiderschapscommunicatie. Juist omdat we ons zoveel in het leiderschapsdomein bewegen, blinken we hierin uit. Dat is waar onze kracht ligt.

This is how we do it 

Wij zijn niet het bureau dat een strategisch advies uitwerkt tot een pakket van 100 pagina’s, in een e-mail plakt en zegt: succes ermee. Wat we wél doen, is van jouw strategische boodschap een onvergetelijke ervaring maken. Denk aan events, maar ook aan slimme communicatiecampagnes met hapklare brokken content. In een notendop:

✔️Gaan we samen aan tafel om de brug te slaan tussen jouw boodschap en de behoefte van je doelgroep

✔️Zetten we je verhaal kracht bij door de inzet van slimme, creatieve content

✔️Betrekken we de doelgroep bij de boodschap door gebruik van digitale platformen

✔️En creëren we ervaringen, virtueel of in-person, die je niet snel zal vergeten

This is who came before you

Spraakmakende communicatie is onze kracht. Een verhaal dat zo goed blijft kleven, dat je het door kan vertellen aan iemand anders. En zo kregen we 102 topleiders van FrieslandCampina in één ruimte voor hét data-event van het jaar. Sloegen we een brug tussen het hoofdkantoor en de shopmanagers van Rituals en lanceerden we wereldwijd een nieuwe merkidentiteit voor Advario met voor iedereen dezelfde onvergetelijke ervaring. 

Sterke leiderschapscommunicatie is de sleutel tot het achterlaten van een blijvende indruk. Door te inspireren met een verhaal dat echt binnenkomt, bereik je meer dan alleen aandacht. Je creëert een connectie. En belangrijker nog: je zet ze in beweging. 

Ben jij er klaar voor om te inspireren?