Webinar Series

Flynth

Hoe laat je in tijden van economische onzekerheid aan eigen klanten, maar ook ondernemers, zien dat je de expertise en kennis hebt om ze te helpen met al hun prangende vragen? Samen met Flynth organiseerden we de ‘Woensdag Webinar’. Zes weken lang op de woensdag een nieuwe webinar met een eigen thema, tafelgasten en de mogelijkheid voor kijkers om live vragen te stellen. 

Woensdag Webinar

Een webinar is een perfect middel om kennis te delen, actuele onderwerpen te bespreken en om in contact te komen met (potentiële) klanten. COVID-19 heeft economische onzekerheid met zich mee gebracht voor een hoop ondernemers. Flynth merkte dit onder haar eigen klanten en speelde hier snel op in door een reeks webinars te organiseren waarin antwoord werd gegeven op prangende vragen van ondernemers. Flynth vroeg ons op korte termijn een serie van webinars te organiseren, volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben de locatie, techniek, programma, content en interactie verzorgd. 

Content, programma en begeleiding

Het webinar is opgenomen in onze eigen FX Opnamestudio. Uiteraard hebben we gezorgd voor een passend decor, duidelijk programma en begeleiding vanuit de studio door onze eigen 'show callers'. Dit zorgt ervoor dat sprekers voorbereid zijn en dat alle transities tussen content en spreker soepel verlopen.

Om het webinar een professionele uitstraling te geven hebben we aankondiging video's gemaakt die als transitie dienen tussen verschillende elementen uit het programma. Ook hebben we de presentaties ontworpen en sprekers geholpen met de voorbereidingen. Het resultaat is een inhoudelijk webinar met professionele uitstraling

Bekijk de FX Opnamestudio

Interactie met het publiek

Het voordeel van een webinar is dat er live interactie plaats kan vinden met het publiek. In dit geval hebben we middels onze eigen in-house ontwikkelde event applicatie, reply.live, interactie opgezet. Kijkers konden middels een 'second screen' (mobiel) live vragen stellen aan de host en gasten. In het geval van online events is het belangrijk regelmatig interactie te hebben met de kijkers, op deze manier houd je kijkers betrokken

Lees hier meer over reply.live

Deze reeks van webinars is een perfect voorbeeld van een professionele webinar die inspeelt op een actueel onderwerp met mogelijkheid tot interactie. Je kan zo in gesprek gaan met je klant. We hebben in een korte periode een format voor de serie webinars neergezet en volledig verzorgd voor Flynth.

Anouk Vlasman - Projectmanager FX Agency