Leading Together

Ahold Delhaize

In de huidige tijd is het voor Ahold Delhaize's senior management nog belangrijker om samen te kunnen komen. Fysiek onmogelijk, dus organiseerden wij de online managementconferentie Leading Together. Een driedaags interactief evenement met alle ruimte om ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.

We willen ons senior management bij elkaar brengen om ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. Hoe pakken we dat op een aansprekende en verantwoorde manier aan?

Afwisselend, uitdagend & interactief

Een goed event begint met goede inhoud. In nauwe samenwerking met Ahold Delhaize werd als eerste het programma onder de loep genomen en bepaalden we hoe we onze online kijkers drie dagen lang konden boeien. Om te zorgen voor de juiste balans tussen inhoud en plezier werden presentaties afgewisseld met interactie, videocontent en challenges.

People are really used to working in teams and having these videocalls, but this is a different type of experience.

Maria Verheij (Director Leadership & Strategy Communications Ahold Delhaize)

Verrassend persoonlijk

Naast een persoonlijke teaservideo met het executive committee in de hoofdrol kregen deelnemers een fysieke box met alle benodigdheden voor het event thuisgestuurd. De box zorgde er niet alleen voor dat iedereen vol enthousiasme de (digitale) zaal binnenkwam, maar liet mensen echt onderdeel worden van het event. We veranderden kijkers in deelnemers.

Interactie

Met onze eigen event applicatie reply.live konden deelnemers live reageren, chatten, foto's insturen of applaudisseren. Daarnaast werden er online games gespeeld, organiseerden we een challenge en bekroonden we de winnaar met een bijzondere prijs.

Lees meer over reply.live

Locatie & Techniek

Samen met Unlimited Productions werd een ruimte in het hoofdkantoor van Ahold Delhaize omgetoverd tot een, op maat gemaakte, online event studio met drie verschillende settings. De verschillende settings en het verticale scherm voor social check-ins zorgden voor de juiste sfeer en een dynamische show.